Städer/Torg, Köpcentrum & Gallerior

Kan du föreställa dig staden utan ljus på kvällen? Utan vacker belysning finns det ingen riktig Julstämning. Det handlar om att sprida julens glädje och se glada människor som går tillsammans på gatorna och torg i en vacker trygg miljö. Igloo Dekor erbjuder professionell LED-julbelysning för offentlig miljö.

Julen är årets viktigaste tid inom detaljhandeln. IGLOO DEKOR hjälper städer/kommuner, Gallerior, Shoppingcentra etc. att förnya, förstärka och lyfta fram deras koncept. Vi hjälper er att se unika och enastående ut under hela julen. Skredesyda lösningar för julbelysning i det offentliga miljöer.

IGLOO DEKOR vet att en professionell kostnadseffektiv julbelysning är en nyckel till framgång. Vi hjälper er att designa hela miljöer, stort som smått. Vi ger förslag på hur ni kan tillföra nyheter till redan befintlig juldekoration. Eller så skapar vi helt nya dekorationer, ni bestämmer! För att få fram julens magi och rätta känsla hjälper vi även till med att bygga och sätta upp dekorationer på plats om ni så önskar.

IGLOO DEKOR är medlem Nordic Council of Shopping Centers.

Referenser

Galleri