Handsprit dispenser

År 2020 gav ett nytt perspektiv på säkerhet i offentliga miljöer. Daglig funktion: arbete, shopping, offentliga miljöer, allt detta kräver nya, speciella försiktighetsåtgärder. En ny strategi för hälsa i en vänlig och säker miljö. Vi presenterar handsprit dispenser.

På Igloo Dekor skapar vi omfattande, systematiska lösningar som ökar säkerheten på offentliga platser.

Desinfektion

Med bakgrund av det nya epidemiologiska hotet blir god handhygien av hög prioritering för fortsatt social funktion.

Vid brist på tillgång till rinnande vatten och tvål är handdesinfektion ett bättre alternativ för att skydda människan. Med professionella produkter är det möjligt att förhindra smittspridning.

Igloo Dekors historia bottnar sig i dekoration för offentliga miljöer. Allt för att göra en trivsam upplevelse. När sociala sammankomster sätter stora krav på god handhygien tar vi vårt ansvar.

Vi har erfarenhet av att kombinera modern teknik och högkvalitativ design så att de passar in i kraven i den angivna miljön, garanterar uppmärksamhet på varje detalj, de högsta säkerhetsstandarderna och hög materialkvaliteten. På Igloo dekor skapar vi systemlösningar för kontor, byggnader för offentlig förvaltning, skolor, hotell, restauranger, köpcentra etc.

Upptäck våra produkter

Miljö för installation av handsprit dispenser

Ladda ner katalog “Handsprit Dispenser”

För att ta reda på priserna, ring eller skriv!

Kamil Romejko
Tel. +46 (0)761-64 77 34
E-mail: kamil@igloodekor.se